Kočerin na startu deklasirao Grabovu Dragu

Utakmicom između MZ Kočerin i MZ Provo-Dobrič – Grabova Draga započelo je trinaesto izdanje MNL MZ Općine Široki Brijeg. Kočerin je u tom susretu u potpunosti deklasirao protivnika s visokih 8:1, piše ABCportal.

Nakon prve utakmice upriličen je prigodan program svečanog otvorenja lige koji su uveličale i uljepšale Mažoretkinje Široki, apsolutne prvakinje Bosne i Hercegovine. Na samom otvorenju nazočne je pozdravio Predrag Naletilić – Cobra, predsjednik Športskog saveza Općine Široki Brijeg, koji je pozvao momčadi mjesnih zajednica i navijače na fer i korektnu igru i navijanje tijekom održavanja lige.

Ligu je otvorio općinski načelnik Miro Kraljević, ujedno i glavni pokrovitelj lige, dok je duhovni blagoslov udijelio fra Tomislav Puljić, novi širokobriješki gvardijan.

U preostalim susretima pobjede su upisale mjesne zajednice Graca i Turčinovića. Ciglana Gradac je priredila malo iznenađenje sigurnom pobjedom protiv Dobrkovića koji su nositelji skupine, dok su u posljednjem susretu večeri Turčinovići rutinski slavili protiv solidne momčadi Oklaja.

Odgovori