U tijeku radovi na uređenju škola u Kočerinu i u Ljubotićima

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke Miroslav Ramljak u pratnji ravnatelja Osnovne škole Kočerin Željka Sliškovića i predsjednika mjesne zajednice Kočerin Josipa Kožula obišli su radove koji se izvode na školi u Kočerinu.

U tijeku su radovi na fasadi i izmjeni prozora na školi u Kočerinu. Radove koji se izvode u sklopu projekta energetske učinkovitosti financiraju UNDP i Županija Zapadnohercegovačka. Ukupna vrijednost radova iznosi cca 287.000 KM, a glavni cilj ovog projekta je provedba mjera energetske učinkovitosti kroz zamjenu ili obnovu postojeće infrastrukture, a sve u cilju postizanja koristi za životnu sredinu i ostvarivanja financijskih ušteda. U školi se također izvode radovi na potpunoj rekonstrukciji sanitarnih čvorova koje financiraju Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti i Grad Široki Brijeg.

U tijeku radovi na uređenju škola u Kočerinu i u Ljubotićima1„Radostan sam da će ova naša škola kao nova dočekati učenike u novoj školskoj godini. U tijeku su radovi na mjesnom vodovodu koji će nadam se biti uskoro završeni“, rekao je vidno zadovoljan Josip Kožul predsjednik mjesne zajednice Kočerin.

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić i ravnatelj Osnovne škole Kočerin Željko Slišković obišli su radove i u Područnoj školi u Ljubotićima. Škola je dobila novu fasadu i zamijenjeni su dotrajali otvori. Ove radove u cijelosti je financirao Grad Široki Brijeg.

U tijeku radovi na uređenju škola u Kočerinu i u Ljubotićima2„Zahvaljujem svima koji su pomogli da za novu školsku godinu ova škola u Kočerinu dobije sasvim novi izgled. Ostale su nam još dvije područne škole u našem gradu koje čekaju izmjenu ili rekonstrukciju krovišta, a nadam se da ćemo u skoro vrijeme i to završiti i onda će moje zadovoljstvo što se tiče školskih zgrada biti potpuno“, rekao je gradonačelnik Kraljević nakon obilaska radova na školama u Kočerinu i Ljubotićima.

Odgovori