MZ KOČERIN U FINALU LIGE MZ

Kočerin  i Dobrič-Provo Grabova Draga  u velikom finalu Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijeg – Ožujsko 2019.

FINALE   će  se  igrati  na  stadionu  Pecara 17. kolovoza.

1

POLUFINALNI  MEČ PROTIV KNEŠPOLJA

Polufinalni susreti ponudili su gledateljima odlične utakmice, a na tribinama se skupilo par tisuća posjetitelja. Blago Gašpar u posljednjoj minuti 1. poluvremena zabio je za slavlje mnogobrojnih navijača Kočerina. Kočerin odlično otvara i 2. poluvrijeme. Toni Sabljić zabio je za 2:0 u 32. minuti.

Knešpolje se nije predalo te je krenulo svim snagama na gol Kočerina. Trud se isplatio i Juan Varea zabija za 2:1 u 33. minuti. Unatoč pritisku, Kočerin je uspio pobjediti i tako izboriti finale Lige.

2        3

Mali podsjetnik na put do finala, nakon osvojenog prvog mjesta u skupini !

PRVA UTAKMICA NOKAUT FAZE

Kočerin je svladao Turčinoviće 2:1. Za Kočerin su precizni bili Toni Sabljić i Ivan Vukoja, a za Turčinoviće David Bubalo.

DRUGA UTAKMICA NOKAUT FAZE

Kočerin je bio bolji od L. Obale rezultatom 3:1. Strijelci za Kočerin su bili Ivan Kvesić 2X i Blago Gašpar. Počasni gol za L. Obalu je postigao Wagner.

5

Ovim putem pozivamo navijače da u što većem broju dođu podržati naše nogometaše u finalnoj utakmici na Pecari. Nakon utakmice  bit će upriličen prigodni program dočeka igrača na igralištu OŠ Kočerin. Točne satnice bit će naknadno određene.

Odgovori