Veliko finale na Pecari 17.8. u 19 sati

Finale Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega između ekipa Dobrič-Provo-Grabova Draga i Kočerina igrat će se u subotu, 17. kolovoza 2019. u 19 sati.

Povodom ove utakmice održana je  konferencija za medije. Medijima su se obratili predstavnici i ponajbolji igrači obiju ekipa te predsjednik Športskog saveza Ivan Zeljko.

Mjesna zajednica Kočerin dosad je tri puta osvojila titulu najboljih (2003., 2009. i 2010.), a ekipi Dobrič-Provo-Grabova Draga ovo je prvo finale nakon 2001. godine.

mnl-mz-finale-press-4

Navijači MZ Dobrič-Provo-Grabova Draga bit će smješteni na južnoj tribini, dok će navijači MZ Kočerin biti smješteni na sjevernoj tribini.

Nama je iznimna čast nastupiti u još jednom finalu bez obzira na prošla finala i osvajanja. Mi smo pripremili bogat program ispred OŠ na Kočerinu. Bit će glazbeni dio, hrana, piće i popratni sadržaj, sve je spremno iako smo imali malo vremena za organizaciju, izjavio je predstavnik MZ Kočerin Josip Kožul.

Predstavnik MZ Kočerin također je pozvao sve da dođu i sudjeluju u njihovoj proslavi bez obzira na rezultat.

Pozvao bih što više ljudi da dođu i da nas podrže i da bude odlično i zanimljivo finale, izjavio je igrač MZ Kočerin Blago Gašpar.

 

 

Odgovori