Održana redovna Skupština za vodovod

Održana redovna Skupština Udruge za pokretanje i izgradnju vodovoda Kočerin

Dana 6.9.2021.g.održana je redovna Skupština Udruge za pokretanje i izgradnju vodovoda Kočerin . Na Skupštini su izabrana radna tijela Udruge , razmatrano je izvješće o radu do sada, a i doneseni su planovi za idući period u kojem se planira nastaviti s izgradnjom i završetkom cijelog projekta izgradnje vodovodne mreže.

U radna tijela Skupštine izabrani su :

Za predsjednika Udruge izabran je Josip Kožul.

Za dopredsjednika Udruge izabran je Draženko Ivanković

Za tajnika Udruge izabran je Miroslav Galić.

Članovi Upravnog odbora : Josip Kožul , Draženko Ivanković , Ivan Kožul , Stanko Sabljić , Tomislav Kvesić-Mićko, Darijo Knezović , Željko Mikulić, Božo Markić i Mario Mikulic.

U Nadzorni odbor izabrani su : Zvonimir Čolak , Frano Mikulić, Zoran Sabljić, Toni Banožić  i  Tomislav Kvesić- Toša

U Sud časti izabrani su : Anđelko Mikulić, Branko Vukoja, Dragan Martinović, Ivan Kolobarić  i Jozo Grubešić.

Do sada u proteklom periodu je realizirano jako puno projekata. Također je izgrađeno i pušteno u rad dosta priključaka samim  korisnicima.

U kratkim crtama, na vodovodnu mrežu prikopčana su 224 korisnika , izgrađeno je  jo š 145 priključaka koji su spremni odmah za puštanje sukladno izmirenju obaveza po Ugovoru o priključku .

Izgrađene su i puštene u rad dvije crpne stanice (crpna stanica – Pripolje- Police, crpna stanica B2 Kočerin koja inače povećava kapacitet vode za 500 m3 za 24 h ). Još je izgrađena i zatvorena bušotina B1 Kočerin s popratnim sadržajima.

Ukupna dužina izgrađene primarne i sekundarne mreže je preko 60 km. S ovim podacima možemo reći da je završeno oko 85 % od ukupnog broja predviđenih korisnika vodovodne mreže . Tako je još ostalo završiti naselja Doci , Podvranić , Mala ,  Garišta i Budim , a to je ukupno oko 155 domaćinstava koji sad nisu u mogućnosti spojiti se na mrežu.

Ovim putem zahvaljujemo svima na povjerenju kao i na podršci bez koje ne bi uspjeli sve ovo realizirati , prvo samim mještanima na jako dobrom odazivu za priključak , ali  i Gradu Š.Brijeg i gosp. Miri Kraljeviću kao i Vladi ŽZH na čelu s gosp Zdenkom Ćosićem.

Skupština Udruge

Odgovori